CURSURI de HRANĂ VIE

 
Asociaţia  CESAN

„CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE”

organizează

Curs de Preparare

în Alimentaţia Naturală

        inclusiv cu Reţete Culinare Terapeutice

 

din Bucătăria fără foc / fără carne / fără chimicale

Teorie şi Practică

 

„REAMINTIŢI-VĂ : SUNTEŢI PROPRIUL VOSTRU MEDIC”

 

TEORIE (Lector : Med. drd. Marian PARASCHIV Medic ofiţer(r) ; Doctorand la Institutul Naţional de Sănătate Publică Bucureşti, Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală ; Formator nutriţie la Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii ; specialist Comunicare : consultant pentru diagnostic şi terapie prin biorezonanţă magnetică, nutriţie naturală, cauze psiho-emoţionale ale bolilor – prin abordare integrativ-spirituală a Medicinei pentru Viaţă, cu peste 20 de ani de experienţă în aceste domenii) :

1. Argumente teoretice pentru practica în Alimentaţia Naturală (fără carne / fără foc / fără chimicale şi produse animale).

2. Întrebări şi răspunsuri.

3. PRACTICĂ interactivă (Psiholog Andreia CLAUDIUS, cu peste 20 ani de experienţă în Hrana Vie, Terapii cu Apă şi Post Total după metoda Valeriu Popa) : demonstraţie practică cu degustare a unor preparate naturale (fără foc, fără chimicale, fără lapte, carne şi alte produse animale) predominant din produse vegetale cultivate în Spaţiul Românesc – pentru mic dejun, prânz şi cină :

– APERITIVE (PATEURI din CEREALE cu conţinut scăzut în gluten),

– CIORBĂ, PÂINE NATURALĂ (AZIME),

– CHIFTELUŢE, SĂRMĂLUŢE, SALATE,

– DESERTURI… şi altele, în funcţie de timpul disponibil şi interesul participanţilor.

 

            Cursanţii vor primi materialul tipărit al cursului, cu teoria prezentată şi reţetele experimentate, alături de alte reţete de trecere la hrana vegetală fără foc (şi fără produse animale – lactate, carne, ouă, precum şi fără anumite alimente „la modă”, dar nu foarte sănătoase, precum soia, făinoase etc.).

 

Pentru înscrieri, rezervări şi alte detalii : tel. 0723.50.20.17

 

Locaţia – se va anunţa în timp util celor interesaţi.