„Hrana Vie Vegetală. Alimentaţia Naturală cu Reţete Culinare Terapeutice. Bucătăria fără produse animale, fără foc şi fără chimicale”, de Medic Marian Paraschiv şi Psih.nutriţ. Andreia Claudius.
Preţ: 17 lei + 10 lei taxe poştale.
CUPRINS
INTRODUCERE: Noua Educaţie pentru Sănătate – o re-Introducere în Medicina pentru Viaţă.
Cap.1. Alimentaţia Naturală (HRANA VIE) şi NOUA MEDICINĂ – principii pentru susţinerea Principiului VIULUI şi în bucătărie : fără carne, fără crematoriu (foc), fără chimicale (-3C).
1.1 Câteva aspecte generale.
1.2 Un scurt istoric.
1.3 Conceptele fundamentale în ALIMENTAŢIA NATURALĂ.
1.4 Şi, totuşi, DE CE fără carne ?
1.5 Argumente vegetariene ale ANATOMIEI şi FIZIOLOGIEI COMPARATE.
1.6 pH-ul şi echilibrul ACIDO-BAZIC.
1.7 Argumentele BIOCHIMICE ale CHIRALITĂŢII şi IZOMERIEI OPTICE.
1.8 Experimente ce evidenţiază efectele nocive ale alimentelor fierte / coapte / prăjite.
1.9 Tipuri fundamentale de alimente : BIOGENE / BIOACTIVE / BIOSTATICE / BIOCIDICE.
1.10 FOCUL şi TRIADA : Săruri organice (BIO-ELEMENTE), VITAMINE şi ENZIME.
1.11 Radicali Liberi şi BIO-ANTIOXIDANŢI.
1.12 LEUCOCITOZA de digestie.
1.13 MICROBII, atitudinea faţă de infecţie şi teama de „boală”.
1.14 Mecanismul dezintoxicării : FIBRELE CELULOZICE.
1.15 De la medicamentul clasic alopat către „Medicamentul-Aliment” natural, de tip terapeutic.
1.16 „Regim alimentar” sau „Mod de Viaţă” ?
1.17 Despre CAZURI vindecate prin Hrana Vie şi MODELE SOCIALE ideale (Populaţia HUNZA ; din Insula OKINAWA etc.) – ce susţin Alimentaţia Naturală, prin FAPTE.
Cap.2. MENIUL Hranei Vii din „crudităţi” cu bun gust : ciorbe ; pizza, chifteluţe, sărmăluţe ; torturi, rulade etc.
Să învăţăm să ne auto-vindecăm prin Hrană Vie – REŢETE de Alimentaţie Naturală fără foc (Psih.nutriţ. Andreia CLAUDIUS).
01. APĂ DE TĂRÂŢE
02. GRÂU ÎNCOLŢIT
03. AZIMĂ
04. SUPĂ CREMĂ DE ROŞII
05. CIORBĂ DE FASOLE VERDE
06. CIORBĂ DE BORŞ
07. CHIFTELE CU BRÂNZĂ TOFU
08. CHIFTELE DIN SEMINŢE DE FLOAREA-SOARELUI
09. MÂNCARE DE CEAPĂ
10. MÂNCARE DE VARZĂ
11. MÂNCARE DE CONOPIDĂ
12. MÂNCARE DE CIUPERCI
13. SALATĂ DE VARZĂ CU HRIŞCĂ
14. SALATĂ DE SFECLĂ ROŞIE CU HREAN
15. ROŞII UMPLUTE
16. SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VARZĂ
17. SALATĂ „A-BOEUF”
18. PIZZA
19. PATEU DIN SEMINŢE DE FLOAREA-SOARELUI
20. PATEU DIN SEMINŢE DE DOVLEAC
21. PATEU DIN HRIŞCĂ ŞI CEAPĂ VERDE
22. PATEU DIN HRIŞCĂ ŞI URZICI
23. RULADĂ CU BANANE
24. RULADĂ CU NUCĂ „DELICIA”
25. PRĂJITURĂ CU MERE
26. TARTĂ CU NUCI ŞI FRUCTE
27. TORT „NATURAL”
28. CAFEA TERAPEUTICĂ
29. SUC NATURAL DIN LEGUME SAU FRUCTE
30. NECTARURI DE FRUCTE
31. LAPTE DE NUCĂ
32. LAPTE DE MIGDALE
Cap.3. BioRezonanţa Magnetică – diagnostic „blând” şi terapie prin energia Corpului de Lumină al Fiinţei (MerKaBah).
3.1 De fapt, ce este „biorezonanţa magnetică” ?
3.2 Aspecte puţin mai „tehnice”.
3.3 Despre structura corpurilor energetice „subtile” ale oricărei fiinţe umane.
3.4 Corpul de Lumină al Lui Dumnezeu şi MerKaBa(h).