HRANĂ VIE VEGETALĂ cu Reţete Culinare – Bucătaria fără Foc

hrana-vie-vegetala

„Hrana Vie Vegetală. Alimentaţia Naturală cu Reţete Culinare Terapeutice. Bucătăria fără produse animale, fără foc şi fără chimicale”, de Medic Marian Paraschiv şi Psih.nutriţ. Andreia Claudius.

 

Preţ:  17 lei + 10 lei taxe poştale.

 

CUPRINS

 

INTRODUCERE: Noua Educaţie pentru Sănătate – o re-Introducere în Medicina pentru Viaţă.

 

Cap.1. Alimentaţia Naturală (HRANA VIE) şi NOUA MEDICINĂ – principii pentru susţinerea Principiului VIULUI şi în bucătărie : fără carne, fără crematoriu (foc), fără chimicale (-3C).

1.1 Câteva aspecte generale.

1.2 Un scurt istoric.

1.3 Conceptele fundamentale în ALIMENTAŢIA NATURALĂ.

1.4 Şi, totuşi, DE CE fără carne ?

1.5 Argumente vegetariene ale ANATOMIEI şi FIZIOLOGIEI COMPARATE.

1.6 pH-ul şi echilibrul ACIDO-BAZIC.

1.7 Argumentele BIOCHIMICE ale CHIRALITĂŢII şi IZOMERIEI OPTICE.

1.8 Experimente ce evidenţiază efectele nocive ale alimentelor fierte / coapte / prăjite.

1.9 Tipuri fundamentale de alimente : BIOGENE / BIOACTIVE / BIOSTATICE / BIOCIDICE.

1.10 FOCUL şi TRIADA : Săruri organice (BIO-ELEMENTE), VITAMINE şi ENZIME.

1.11 Radicali Liberi şi BIO-ANTIOXIDANŢI.

1.12 LEUCOCITOZA de digestie.

1.13 MICROBII, atitudinea faţă de infecţie şi teama de „boală”.

1.14 Mecanismul dezintoxicării : FIBRELE CELULOZICE.

1.15 De la medicamentul clasic alopat către „Medicamentul-Aliment” natural, de tip terapeutic.

1.16 „Regim alimentar” sau „Mod de Viaţă” ?

1.17 Despre CAZURI vindecate prin Hrana Vie şi MODELE SOCIALE ideale (Populaţia HUNZA ; din Insula OKINAWA etc.) – ce susţin Alimentaţia Naturală, prin FAPTE.

 

Cap.2. MENIUL Hranei Vii din „crudităţi” cu bun gust : ciorbe ; pizza, chifteluţe, sărmăluţe ; torturi, rulade etc.

Să învăţăm să ne auto-vindecăm prin Hrană Vie – REŢETE de Alimentaţie Naturală fără foc (Psih.nutriţ. Andreia CLAUDIUS).

01. APĂ DE TĂRÂŢE

02. GRÂU ÎNCOLŢIT

03. AZIMĂ

04. SUPĂ CREMĂ DE ROŞII

05. CIORBĂ DE FASOLE VERDE

06. CIORBĂ DE BORŞ

07. CHIFTELE CU BRÂNZĂ TOFU

08. CHIFTELE DIN SEMINŢE DE FLOAREA-SOARELUI

09. MÂNCARE DE CEAPĂ

10. MÂNCARE DE VARZĂ

11. MÂNCARE DE CONOPIDĂ

12. MÂNCARE DE CIUPERCI

13. SALATĂ DE VARZĂ CU HRIŞCĂ

14. SALATĂ DE SFECLĂ ROŞIE CU HREAN

15. ROŞII UMPLUTE

16. SĂRMĂLUŢE ÎN FOI DE VARZĂ

17. SALATĂ „A-BOEUF”

18. PIZZA

19. PATEU DIN SEMINŢE DE FLOAREA-SOARELUI

20. PATEU DIN SEMINŢE DE DOVLEAC

21. PATEU DIN HRIŞCĂ ŞI CEAPĂ VERDE

22. PATEU DIN HRIŞCĂ ŞI URZICI

23. RULADĂ CU BANANE

24. RULADĂ CU NUCĂ „DELICIA”

25. PRĂJITURĂ CU MERE

26. TARTĂ CU NUCI ŞI FRUCTE

27. TORT „NATURAL”

28. CAFEA TERAPEUTICĂ

29. SUC NATURAL DIN LEGUME SAU FRUCTE

30. NECTARURI DE FRUCTE

31. LAPTE DE NUCĂ

32. LAPTE DE MIGDALE

 

Cap.3. BioRezonanţa Magnetică – diagnostic „blând” şi terapie prin energia Corpului de Lumină al Fiinţei (MerKaBah).

3.1 De fapt, ce este „biorezonanţa magnetică” ?

3.2 Aspecte puţin mai „tehnice”.

3.3 Despre structura corpurilor energetice „subtile” ale oricărei fiinţe umane.

3.4 Corpul de Lumină al Lui Dumnezeu şi MerKaBa(h).