Laboratorul Culinar

 

După mai bine de 18 (optesprezece) ani de experienţă în domeniul Alimentaţiei Naturale şi a cercetărilor din dimensiunea spiritualităţii, în prezent ne propunem să promovăm acele produse şi preparate naturale, nutritive şi terapeutice, care au reuşit să treacă cu cel mai mare succes probele principale ale timpului : proba aspectului, mirosului şi, mai ales, a gustului !

Preparatul care a deschis această cale, a redescoperirii Alimentaţiei Naturale a vieţii şi Sănătăţii, este „Batonul din ciocolată naturală CESANIA”. Acest prim produs – alături de multe alte „bunătăţi” : „Ruladă DELICIA”, alte diverse prăjituri, sandvişuri etc. – vă oferă ocazia de a testa credibilitatea propriilor noastre afirmaţii. Căci Alimentaţia Naturală nu este nicidecum un „regim” constrângător şi frustrant pentru plăcerea gustativă, ci, dimpotrivă, o bucurie a satisfacţiei gustative la cele mai înalte niveluri !

Pentru aceasta, însă, trebuie puţină răbdare, pentru a redescoperi gustul cu adevărat natural al produselor vieţii, nealterate de tratamentul termic, chimic sau industrial.

Foarte important este aspectul legat de lipsa de automatizare a procesului tehnologic de preparare în „laboratorul culinar natural”, prin implicarea obligatorie a factorului uman, ca element determinant în realizarea parametrilor calitativi bio-energo-informaţionali ai produselor şi preparatelor. Prin acţiunea manuală de frământare a aluatului (sau a amestecului de alimente naturale al preparatului), acesta se încarcă direct cu energia biologică de frecvenţă înaltă a specialistului preparator – care se hrăneşte, la rândul său, natural, cu Hrană Vie.

Un corp fizic purificat după mai mult de doisprezece ani de Alimentaţie Naturală şi o atenţie binevoitoare concentrată asupra actului culinar (cu valenţe terapeutice), prin relaxare şi concentrare interioară adecvată – toate acestea oferă garanţia unui gust cu adevărat deosebit şi a unei calităţi bio-energetice remarcabile acestui tip de preparate.

Dacă doriţi să verificaţi toate aceste afirmaţii cu propriile papile gustative, noi vă stăm la dispoziţie pentru a testa şi a afla modul de realizare al acestor preparate experimentale !

În fapt, este vorba de un experiment viu, aflat în dezvoltare, pentru viaţă, pentru propria noastră sănătate şi dezvoltare !