Turism de Sănătate Holistică

 

TURISM
de
SĂNĂTATE HOLISTICĂ
 
Oferta de cazare la
„CASA CHRISTALINĂ”
 
 

 

img_20160421_160450_771

 

Prezentare generală

Despre CAZARE :

Situată într-o zonă liniștită a Branului („Mica Elveție”, cum mai este denumit), dar în același timp la mai puțin de 2 Km de Castelul Bran, Casa Christalină oferă o priveliște cu adevărat „montană”.

Fie că vă relaxați (meditați) în fața Șemineului din Livingul spațios, lângă Focul de lemne ce trosnesc plăcut și relaxant, fie că doriți să vă răcoriți pe terasa generoasă a Casei (la aerul răcoros și curat al acestei zone montane), priveliștea ce se dezvăluie privirii este cu adevărat deosebită, „pentru toate gusturile”, fiecare putând alege, astfel, unde să-și focuseze privirea :

– fie în prim-planul locului (către „amfiteatrul” vegetației crescute în pantă, în fața Casei, la copacii răsfirați spre Vale sau pe delușoarele învecinate ce conturează, astfel, discrete și delicate poieni aflate tot „în pantă”) ;

într-un plan ceva mai îndepărtat, cu dealuri și păduri plăcute privirii (Dealul Măgura Branului) ;

– sau pe panorama de ansamblu, din care puteți alege unde să fixați privirea : pe întregul Masiv al Munților BUCEGI (sau doar pe CASTELUL BRAN, foarte bine vizibil), unde „Vârful OMU” este deja prefigurat… apoi putem echilibra imaginea masivă a Bucegilor cu imaginea „Zidurilor de Cetate” ale Masivului PIATRA CRAIULUI, din partea opusă (unde vom putea vizualiza și celălalt Vârf montan cu nume asemănător, deloc întâmplător, „La OM” sau „Vârful Baciului”).

(Pentru cei comozi, este suficient doar să arunce o privire pe fereastra/ferestrele livingului Casei, pentru a se bucura de același peisaj.)

Ce mai oferă această „oază de liniște”, alături de terapeuticul peisaj, evidențiat mai sus ? :

Liniște și în interiorul Casei și al camerelor. De aceea, camerele de cazare, deși sunt dotate cu condițiile standard moderne de cazare (inclusiv cu băi noi, complet utilate), NU sunt dotate cu (sursa de poluare informațională actuală) televizoare.

– În schimb, serile oferim, în livingul generos al Casei, video-proiecții cu filme și documentare de dezvoltare personală și holistică a Ființei.

Internet wire-less, cu o bună acoperire pentru această zonă montană, retrasă.

Muzică ambientală de relaxare, în livingul Casei.

– Acces la Biblioteca Centrului (la cărți de spiritualitate, auto-cunoaștere, dezvoltare personală și multi-dimensională a Ființei).

– Alte surprize, pe care le lăsăm să le descoperiți când veți ajunge în acest Loc (precum accesul la Podul Casei, unde putem vizualiza întreaga zonă, ca din „vârful muntelui”, în timp ce stați sub o Piramidă de sticlă, ca vârf al Casei).

 

img_20160421_142958_827

 

Despre MASĂ :

După cum ați observat din prezentarea de mai sus, această „Casă Christalină” oferă alte condiții de petrecere a timpului liber, adresându-se unui anume tip de „turist”, cu o deschidere în domeniul spiritualității și a (auto)cunoașterii. De aceea, nici oferta de meniuri culinare nu putea face excepție de la acest alt „life-style” (alt mod de viață).

Meniurile oferite în timpul sejurului în această „Casă Christalină” (câte 3 mese/zi/pers. : mic dejun, prânz și cină) sunt, în funcție de dorințele fiecărui turist, de tip :

VEGETARIAN (produse vegetale și produse animale de tip lactate și ouă, din zonă, cu sau fără tratament termic ; fără carne, pește și alte produse carnate),

VEGAN (produse vegetale supuse tratamentului termic) și

RAW-VEGAN (produse vegetale crude, vii, ne-arse de „crematoriul” focului ; terapeutice).

Exemple : aperitive (pateu de hrișcă) ; ciorbe cu/fără foc, din legume și condimente naturale și locale ; felul II (sărmăluțe, chifteluțe, „pulpe de pui”, salate cu varză, hrișcă și alte „minunății” locale, salată „a-boeuf”, pizza) ; dulciuri „terapeutice”, fără zahăr brun sau alți îndulcitori alternativi (bomboane de ciocolată, raffaello, rulade de ciocolată cu banane, brioșe, tarte, torturi)… și multe alte preparate cu care vă așteptăm pentru încântarea simțurilor gustative (menținând și chiar potențând, în același timp, starea de sănătate).

 

img_20160820_153006_572

 

Pentru a înțelege mai bine și Calitatea Meniurilor oferite în Casa Christalină, este important de precizat că persoana care va pregăti aceste meniuri are, dincolo de calitatea oficială de nutriționist („cu acte în regulă”), o experiență de peste 23 de ani în domeniul preparării meniurilor de tip naturist, vegan și, mai ales, raw vegan.

Putem preciza că „ingredientele secrete” nu constau doar în „jocul armonios al condimentelor”, rezultat, după cum s-a mai precizat anterior, în urma acestei îndelungate experiențe, cât, cel puțin la fel de mult, prin energia „pusă” în preparate (cu atenția concentrată la ceea ce se transmite în acele preparate), energie „rafinată” în urma experienței metafizice, spirituale și de auto-cunoaștere de cel puțin 25 de ani !

Ei bine, toate acestea, cumulate, „fac diferența”…

Mai este de reținut un ultim aspect : „specializarea” sa în domeniul raw-vegan s-a bazat pe utilizarea, cu prioritate a produselor vegetale din zona noastră geografică, și mai puțin a celor exotice, de peste mări și țări (fără a le exclude, totuși), cu care sunt pline rețetele și restaurantele de tip raw-vegan, inclusiv din România.

 

img_20160819_100832_546

 

Oferta Generală de Cazare

– CAZARE : 100 Lei camera/noapte. Oferta de cazare cuprinde 3 camere cu baie proprie și 1 cameră (dotată cu geodă și cristale) cu baie alăturată.

– MASA (opțional) : 75 Lei/pers/zi (cu 3 mese/zi : mic dejun, prânz și cină). Meniul oferit în cadrul celor 3 mese zilnice (mic dejun, prânz și cină) este de tip vegetarian & vegan & raw vegan.

 

Ofertă PAȘTE  2018

 Perioadă:  minim 3 nopți

  • Check-in: după ora 12
  • Se închiriază de preferat unui singur grup, dar și individual
  • Numar minim de persoane pentru rezervare: 6
  • Număr locuri disponibile: 6, distribuite în 3 camere cu băi proprii
  • DEMIPENSIUNE: se asigură numai micul dejun și cina
  • Mâncarea este raw vegană, vegană și vegetariană
  • Masa festivă de Paște, inclusiv cu tort festiv și prăjituri raw vegane
  • Mâncarea se va servi sub formă de bufet suedez.          

 

Preț : 150 lei/persoană pe noapte  (avans la rezervare: 50%)

 

 

Fotografii : https://www.airbnb.com/rooms/16699877?location=Bran%2C%20Bra%C8%99ov%20County%2C%20Romania&s=KeTuGxwo

 

 

Așadar, pe baza tuturor ofertelor expuse mai sus, putem afirma cu încredere că cine își dorește cel puțin un week-end de detoxifiere fizică (prin hrana raw-vegan, atât de sănătoasă, datorită căreia puteți descoperi gusturi noi și „vii”), emoțională și mentală (atât prin priveliștea din afara Casei, cât și prin activitățile din interiorul său) – un sejur la „Casa Christalină” poate reprezenta o alegere cât se poate de Inspirată !

De aceea, această ofertă se adresează, cu precădere, Turistului CONȘTIENT

 

Echipa(jul) din

CASA CHRISTALINĂ

Telefon : 0723 – 50 20 17