Valeriu Popa – Despre Sănatate şi Viaţă

OvidiuHarbada

„De vorbă cu Valeriu Popa despre sănătate şi viaţă. Cazuri deosebite de vindecare prin metode naturale”, de Ovidiu Harbădă.

 

Preţ :  25 lei + 10 lei taxe poştale.

 

 

Inginerul VALERIU POPA (4 iunie 1924 – 21 mai 1997), născut în comuna Dieşti, judeţul Dolj, a fost un deschizător de drum în domeniul bioenergeticii umane şi a naturismului din ţara noastră.

 

Având manifestări aparte încă din copilărie, la vârsta de 4 ani punea următoarele întrebări :

– „De ce este paznic la vie ?” ;

– „De ce este armată când spui cuvântul OM ?” ;

– „Cine este OM-ul, de unde vine şi unde merge ?”.

 

Eliberat de prejudecăţi şi dogme, dar principial, dl. POPA a fost un spirit deschis spre acumularea cunoştinţelor din toate domeniile de activitate care îl puteau ajuta ca să fie mai bun, să se autocunoască mai bine, pe drumul desăvârşirii de sine.

 

Mereu preocupat de enigmele vieţii, a fost unul dintre puţinii oameni care şi-a putut susţine convingerile şi afirmaţiile cu probe materiale, cu fapte ce nu pot fi contestate de niciun om de bună credinţă.

 

Unii oameni ştiu face să se vorbească despre ei prin faptele lor, bune sau rele. Din care categorie vreţi să faceţi parte ?

Cu siguranţă că din prima.

 

Despre cel prezentat în această carte se vorbeşte prin faptele sale bune. La terminarea lecturii veţi fi mai buni (cu voi şi cu semenii voştri) decât aţi fost înainte.